Lesmaterialen - Teamreflectie

Zelf aan de slag met Teamreflectie? Op deze pagina vind je de belangrijkste materialen om een goed beeld te krijgen wat deze aanpak inhoudt. Zo krijg je als organisatie de houvast die je nodig hebt, volgens het principe train-de-trainer. En neem gerust contact met ons op, als je binnen je organisatie aan de slag wil met Teamreflectie. Wij helpen je graag verder!

Deze materialen worden aangeboden door het ondersteuningsprogramma Waardigheid en Trots, voor verpleeghuizen. Ze zijn allemaal ook bruikbaar in elke andere zorg- en welzijnsorganisatie. 

Direct aan de slag

Om vat te krijgen op het train-de-trainer-principe, zijn deze materialen het ideale startpunt:

Presentatie: Teamreflectie gaat internationaal

Voor meer overzicht is het handig om de volgende presentatie te kijken, waarin Teamreflectie op internationaal vlak de verdiende aandacht krijgt. Het wordt een ‘promising approach in the pandemic’ genoemd.

We zien hier coach Noud van Hecke, samen met René van het Erve (Waardigheid en Trots in de regio). Zij namen deel aan de EU Mental Health Conference, een online event, georganiseerd in het kader van de European Mental Health Awareness Week 2021. Deze had het thema ‘Mental Health and the Pandemic: living, caring, acting!’ 

Extra materialen

Praktijkverhalen over het inzetten van Teamreflectie:

Aanmelden

Ik wil bouwen aan een goed functionerend zorgteam!

Neem gerust contact met ons op! Bel naar dit nummer:

(026) 44 35 351

Vidacto Arnhem
Sonsbeekweg 26
6814 BC - Arnhem
(026) 44 35 351

Vidacto Den Haag
Koninginnegracht 19
2514 AB - Den Haag
(070) 82 00 388

E-mail
info@vidacto.nl